اقامت دائم گرجستان

شرایط گرفتن اقامت دائم:

مدت زمان گرفتن اقامت دائم گرجستان 5 سال می باشد که شامل موارد زیر است:
- گرفتن اقامت موقت یک ساله
- گرفتن دو بار اقامت دوساله
سپس طبق شرایط موجود کشور گرجستان گرفتن اقامت دائم محقق خواهد شد. اقامت دائم شما بسته به سرمایه گذاری و کار شما دارد که باید ثابت کنید که خلاف نمی کنید و درست کار می کنید . بعد از یکسال اقامت 5 ساله می گیرید.
هزینه ثبت شرکت با وکالت کلا 1000دلار است که در ابتدا اخذ میگردد. ضمنا قبل از هر گونه همکاری فرم قرار داد را دو طرف مجری و کارفرما باید امضا کنند. این هزینه شامل باز کردن حساب بانکی، ترجمه پاسپورت، ثبت شرکت و کلیه خدمات مربوط می باشد.
لازم به ذکر است که در صورتی که شرکت فعال بوده و مالیات پرداخت نماید، پس از یکسال با توجه به قوانین حال حاضر، می توان کارت اقامت یکساله دریافت نمود.
توجه:
انجام و پیگیری کلیه کارها تنها منوط به پرداخت وجه مورد نظر به حساب شرکت در گرجستان و یا حواله آن به شماره حساب مورد نظر می باشد.